Firmaleasing er stadig den bedste fidus

Der findes en årsag til, at danskerne i stærkt stigende omfang skifter over til firma leasing frem for at købe en firmabil, og det skyldes flere faktorer men hovedsageligt de attraktive leasingvilkår samt den fulde fradragsret for samtlige leasingudgifter. Dermed opnår firmaer nemlig at de ikke binder deres likvide midler i en dyr firmabil, og samtidig er budgettet for udgifterne til firmabilen nemt at overskue og bogføre, da de månedlige udgifter består at et fast leasingydelse, så man får derfor ingen uventede udgifter på service, olieskift eller reparationer på bilen, når man har valgt firma leasing.

 

Hvilke fordele er der ved firma leasing?

Der findes i realiteten ingen gode årsager til at købe en firmabil frem for den attraktive løsning med firma leasing, undtagen det tilfælde, hvor firmaet køber en firmabil og beholder samme bil i mere end fire år. I dette tilfælde vil det normalt blive billigere at eje bil frem for at lease, men i alle andre tilfælde er det en økonomisk fordel at lease sin firmabil, da man jo netop slipper for store uventede merudgifter samt får et nemt budget og bogholderi. Fordelene ved firma leasing er følgende:

 

  • Ingen binding af likviditet
  • Ingen udgifter til service
  • Ingen udgifter til reparationer
  • Ingen handelsomkostninger
  • Intet værditab
  • Nemt at overskue og budgettere
  • Nemt at bogføre
  • Fuld afskrivning i regnskabet
  • Man kan altid udskifte bilen til en nyere og mere passende model

 

For en beskeden fast leasingydelse hver måned kan firmaer derfor slippe for bekymringer om uventede udgifter på en firmabil, mens man derimod altid har adgang til en smart og tidssvarende bil, der perfekt matcher firmaets transportbehov, og det gælder uanset om, der er tale om en eksklusiv direktørbil, en varevogn til aflevering af varer eller en almindelig personbil til firmaets ansatte.

 

Hvor bør man foretage leasing af sine firmabiler?

Prisen på leasingydelsen afspejler naturligvis bilens nypris, så derfor er det billigst at lease en billigere bil, så derfor vælger mange at lease en Hyundai, der er kendt for sit brede sortiment af biler i høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser, og man finder alle Hyundais modeller på autoforhandlerens hjemmeside.

En stor og præsentabel personvogn som en 5-dørs Hyundai i30 kan man lease for kun 9.995 kr. i engangsydelse og en fast månedlig leasingydelse på 2.695 kr., og priserne er vel at mærke incl. moms. Hvis firmaet eventuelt foretager flex leasing på bilen, så den ansatte kan anvende bilen til privat kørsel i fritiden, så kan firmaet og den ansatte deles om leasingudgifterne, som derfor bliver yderst minimale for begge parter.