Hvad har leasing af en bil og tøjmode med hinanden at gøre?

Når du leaser en bil, kan det være af flere årsager. Måske ved du, at du kun skal bruge en bil i en periode, fordi du har fået job et andet sted med varighed på eksempelvis et år. Måske er det fordi, du gerne vil have muligheden for at skifte bil oftere. Og det er her, at sammenligningen med tøjmoden kommer ind i billedet. Forskellige tøjmærker som for eksempel Masai har forskellige kollektioner, som skifter. Lige nu har Masai for eksempel deres efterårskollektion 2018 på markedet, og det betyder, at der er en ny stil og nogle nye trends, som er oppe i tiden.

Få råd til at køre i den sidste nye bil hvert år

På samme måde, som med tøjmode, er det med biler. Nye trends og nye muligheder kommer med de nye modeller. Ganske vist skifter moden med hensyn til biler ikke så tit som i tøjmoden, men med en leasingaftale får du lettere mulighed for at skifte til årets nye model, sådan at du kan få de nyeste features med. Har du et job, hvor det at køre i det helt rigtige køretøj er vigtigt i forbindelse med for eksempel at lande nye aftaler, så er leasingmetoden måden, hvorpå du kan have den nyeste model hele tiden uden at skulle af med en alt for stor førstegangsydelse hver gang.

Kør i det nyeste fra dit yndlingsmærke

Når førstegangsydelsen er større ved køb af en ny bil, end den er ved leasing, så giver det ikke så meget mening økonomisk at skifte biler ud ofte – for eksempel ved hvert år. Det kan du bedre ved leasing af en bil. På den måde får du for eksempel muligheden for at følge med i dit yndlingsmærkes udvikling og være med helt fra starten. Sådan kan du være med i alle samtalerne, når det kommer til bilmærkets udmærkelser og de nyeste trends i bilverdenen.