Beregn bilforsikring online på nettet

Hvis man ringer til et tilfældigt forsikringsselskab og spørger efter prisen på en bilforsikring, så vil man normalt skulle svare på en lang række spørgsmål, før man endeligt kan få et svar på præmiens størrelse, og dette er jo ofte afgørende for, hvor man tegner sin forsikring. De fleste mennesker er temmelig loyale overfor deres nuværende forsikringsselskab, hvor man ofte har en indboforsikring, ulykkesforsikring eller lignende forsikring i forvejen. De fleste forsikringsselskaber tilbyder nemlig en slags mængderabat eller samlerabat på 20-25 %, hvis man har samlet alle sine forsikringer i deres selskab. Men i dag kan man faktisk på forsikringsselskabets hjemmeside beregn bilforsikring eksempelvis hos Codan, hvor man altså starter med at angive, hvilke forsikringer man har i alt hos dem. Codan er nemlig et stort og anerkendt forsikringsselskab, der er blandt de ældste i Danmark, så her kan man finde alle former for forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Spørgsmål til din bilforsikring

Når man gerne vil beregn bilforsikring her og nu, så kan man på flere hjemmesider hos de store forsikringsselskaber angive disse oplysninger, hvorefter man får en præcis angivelse af den årlige præmie:

  • Bilens nummerplade (eller bilens model, alder og motor).
  • Hvor mange km kører man om året?
  • Farven på nummerpladen.
  • Antal år med skadefri kørsel.
  • Har man haft anmeldt skader på bilen indenfor de seneste tre år?
  • Angivelse af størrelsen på selvrisikoen ved skader.
  • Tilvalg af andre dækninger såsom påhængsvogn, vejhjælp mm.
  • Valg af ansvar eller kasko forsikring.

Det tager faktisk kun et par minutter at udfylde spørgsmålene online, og man får endda 10 % online rabat, da forsikringsselskabet sparer en medarbejder til at udfylde papirerne, så på den måde kan man nemt og hurtigt beregn bilforsikring.

Find den billigste bilforsikring

TV2 nyhederne kan man se en udførlig undersøgelse af priserne overalt i landet på bilforsikringer, og undersøgelsen kommer frem til en konklusion om, at der er store prisforskelle på de samme forsikringer, og det gælder generelt for alle typer bilforsikringer. Forskellen mellem de billigste og de dyreste bilforsikringer kan i værste fald blive 3 gange dyrere, således man altså kan spare mange tusinde kr. om året, hvis man blot gider indhente tilbud fra forskellige steder fra.