Køb brugte Audi biler risikofrit

Mange bilister drømmer om at have råd til en nyere moderne Audi, der kan give mange års komfortable køreoplevelser. En ny bil koster jo en mindre formue, mens det er nemmere at få råd til en nyere Audi, der måske kun er få år gammel og ikke har kørt mange km.

Men vi har jo alle hørt advarslerne om køb af brugte biler, der kan indeholde alvorlige skjulte fejl, der måske først kommer frem efter nogle ugers kørsel i bilen.

Nu har Audi lanceret en blåstemplet garanti på udvalgte brugte biler, der hedder Audi Approved :plus.

Hvad indbefatter Audi Approved :plus?

Når man besøger en Audi forhandler eller ser udvalget af brugte biler til salg på Audis hjemmeside, så vil man se en del biler med stemplet Audi Approved :plus.

Disse biler er nøje blevet gennemgået af Audis egne specialuddannede mekanikere, således bilen er efterset 100 % fra inderst til yderst. Man har udbedret eventuelle skader og reparationer med nye originale Audi dele, så man kan trygt forvente, bilen er velkørende som en helt ny bil.

Konceptet Audi Approved :plus anvendes internationalt, og det er en garanti mod skjulte fejl på bilen, således man holdes skadesløs, såfremt der skulle opstå uventede problemer indenfor garantiperioden, der løber i 2 år, men kun indtil bilen har kørt 40.000 km.

Desuden medfølger en serviceaftale på 2 ekstra år med i prisen på bilen, så man får altså fuld valuta for pengene, idet man reelt køber en lettere tilkørt bil i topklasse til en reduceret pris men med fuld garanti og service. En Audi er jo i forvejen konstrueret til mange års brug, idet bilen er fremstillet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem.

Medfølger garantien ved videresalg?

Hvis man derfor ofte skifter bil og ikke bryder sig om leasing af biler, så kan man med fordel købe en nyere Audi og stadig nyde samme kvalitet, køreglæde samt garanti på bilen som en helt ny bil.

Hvis man sælger bilen indenfor garantiperioden, så kan aftalen automatisk overføres til den nye køber, og derved sikrer man en høj brugtværdi på bilen, idet man jo har attest på bilens stand og kvalitet. For nye bilkøbere er dette kvalitetsstempel guld værd, da man ikke i en købs situation behøves at gennemgå bilen nøje, da dette kvalitetscheck allerede er foretaget på et autoriseret Audi værksted.

Interesserede købere er altid villige til at betale lidt ekstra for en bil, hvis der medfølger en værkstedsgaranti fra Audi, hvilket netop er tilfældet med konceptet Audi Approved :plus.