Den perfekte familiebil er en brugt Audi A5

Når man er på jagt efter en anden familiebil, så er det sikrest at købe en bil med garanti, da man således ikke skal betale for en masse uventede og måske dyre regninger til vedligeholdelse og reparationer på bilen, og så er der ofte kun nye biler at vælge imellem.

Man kan købe nye biler billigt, hvis der er tale om mindre biler fra Fjernøsten, men disse har ikke altid en høj sikkerhed efter europæiske standarder, og de holder generelt ikke i så mange år som en dyr kvalitetsbil som Mercedes, BMW og Audi. Man bør altid finde en passende størrelse af bil, der har plads nok til de fleste formål, da det jo altid koster dyrt at skifte bil hver gang. Audi A5 kunne være et godt bud på ønskebilen, da den er tilpas stor lidt mere end den almindelige A4 men lidt mindre end den store limousine A6. Her kommer der et godt råd om, hvordan man faktisk kan købe en lettere brugt Audi A5 til nedsat pris og stadig få Audis fulde garanti.

Der er tale om den relative nye garantiordning AAP, og man kan derfor finde en brugt Audi A5 på Audi.dk i deres sortiment af lettere brugte biler, der typisk er under 2 år gamle og kun har kørt få tusinde km.

Audis AAP ordning

AAP står for Audi Approved Plus, og der er tale om Audis udvidede købegaranti til kunder, der køber en lettere brugt bil, idet de faktisk får hele 2 års garanti som ved nye biler men endda en serviceaftale med i købet, der løber i 2 år mere, eller til bilen har rundet 40.000 km i alt. I hele denne periode dækker alle omkostninger til både dele og arbejdsløn, så på den måde kan man altså køre normalt i mange år uden at skulle bekymre sig om værkstedsregninger, og er uheldet ude, så er der fri autohjælp i hele perioden og dækker hele Europa. Audi har som regel ikke udgifter til denne garanti, da de nemlig i forvejen har efterset alle AAP bilerne og udskiftet alle slidte og defekte dele, således disse biler er i perfekt stand som nye biler. Man får således masser af fordele med i købet, når man eksempelvis køber en brugt Audi A5 med AAP garanti.

Familiebilen Audi A5

Man får rigtig meget for pengene, uanset om man køber en ny eller en lettere brugt Audi A5, da der er tale om rummelig luksusbil, der kan fås med flere typer motorer og med enten 2 eller 5 døre. Bilen er derfor perfekt som firmabil og et rullende kontor men også ideel som alsidig familiebil, da den jo ligger stabilt på vejen, mens man sidder i en lyddæmpet kabine med masser af faciliteter til rådighed. Man får en køreoplevelse udover det sædvanlige, da bilen ha ren unik styrke, elegance, komfort og luksuriøsitet.